تحولات لبنان و فلسطین

قدس آنلاین – گیلان – نرجس غلامپور: معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی گیلان از تولید ۹۰ درصد مرغ سبز و بدون آنتی‌بیوتیک کشور در استان خبر داد.

تولید مرغ سبز با نظارت دامپزشکی بدون استفاده از دارو انجام می شود

ایرج بنیادی با اشاره به تولید مرغ بدون آنتی‌بیوتیک در گیلان اظهار کرد: گیلان از تولیدکنندگان برتر مرغ سبز در کشور است.

 

وی با بیان اینکه بیش از 90 درصد تولید مرغ سبز کشور در گیلان انجام می‌شود، افزود: تولید مرغ سبز با نظارت دامپزشکی و بدون استفاده از دارو و آنتی‌بیوتیک انجام می‌شود.

معاون بهبود تولیدات دامی گیلان درباره نحوه نظارت بر تولیدات دام و طیور در استان خاطرنشان کرد: فرآیند تولیدات دامی و پروتئینی تا زمانی که به دست مصرف‌کننده برسد کنترل و نظارت می‌شود.

بنیادی با بیان اینکه برای افزایش بهره‌وری در سطح برنامه اصلاح‌نژادی در طیف‌های مختلف آغاز شده است، یادآور شد: تجویز داروها در زمان بیماری دام و طیور و حتی کشتار آنها با نظر دامپزشک انجام می‌شود.

وی با اشاره به اینکه تمام تلاش ما عرضه محصولات سالم دامی و پروتئینی به مردم است، متذکر شد: یکی از اصلی‌ترین برنامه‌های جهاد کشاورزی تولید غذای سالم و امنیت غذایی است.

معاون بهبود تولیدات دامی جهاد کشاورزی گیلان درباره برخی بیماری‌های دامی از جمله تب برفکی، تصریح کرد: در سه چهار ماه گذشته تعدادی از دام‌ها تلف شده بودند اما اکنون بیماری تب برفکی کنترل شده و برای دام‌های سبک و سنگین واکسن موجود است و مشکلی در این زمینه وجود ندارد.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.